Hans Törne, leg. naprapat
Hampus Öhberg, napr. student

Referenser

Boka Hans Törne Leg. naprapat

Avboka tid | Betalning | Arvode

Privatreferenser

“Jag kan med god erfarenhet rekommendera Hans Törne som naprapat. Jag har sedan flera år kronisk värk i ländryggen vilket periodvis medfört problem att arbeta med full kapacitet tillika motionera. Hans har under tiden avhjälpt mina akuta ryggproblem men samtidigt påtalat vikten av att börja anpassad ryggträning samt söka läkare för fastställande av diagnos. På inrådan vände jag mig till läkare (ryggspecialist), där visade magnetröntgen att jag saknade en disk (krossad).

Jag fick således två alternativ, genomgå en steloperation med dess risker, för att bli kvitt smärtan alternativt satsa på kvalitativ träning för rygg och mage vilket kan ge viss/hel smärtlindring och förbättrad rörlighet men ersätter ingen disk. Jag valde det senare alternativet där Hasse haft stor betydelse. Han har gjort ett anpassat träningsprogram men framförallt hjälpt mig att komma igång med träningen.

På min fritid vill jag fortsatt kunna ägna mig åt träning inför Vasaloppet, Vättern Rundan, Vansbro simningen och Lidingöloppet (Svensk Klassiker) samt Stockholm Maraton. Träningen har givit mycket gott resultat, kan jag både arbeta och motionera som tiden innan ryggbesvären samt leva utan kronisk ryggvärk. Tacksam!”

Marcus Lindgren

“För mig som jobbar mycket med hästar och stallarbete är det ovärderligt att ha en proffesionell naprapat att få hjälp av. Mycket tips och råd om träning har hjälpt mig att hålla bättre för vardagsarbetet.”

Helena Jansson, Norrtälje

Företagsreferenser