Hans Törne, leg. naprapat
Hampus Öhberg, napr. student

Om mitt företag

Boka Hans Törne Leg. naprapat

Avboka tid | Betalning | Arvode

Företagets historia

Redan hösten 1977 började jag som nyutbildad massör ta emot patienter vid sidan av den heltidsutbildning till naprapat  som jag påbörjat i mars samma år. Jag hann även med att driva mottagningar i både Stocksund utanför Stockholm samt i Ljusdal under kortare perioder vid sidan av naprapatutbildningen. Jag jobbade då mycket med framför allt idrottsskador men även med allmänt förekommande problem kopplade till rörelseapparaten. Jag har även varit verksam vid Skebo Herrgård som friskvårdsansvarig där jag förutom behandlingar även ansvarade för olika gympaaktiviteter under en period.

Onsdagen den 5:e november 1980 satsade jag på allvar och öppnade mottagning i Norrtälje och har sedan dess varit verksam inom Norrtälje Kommun då jag också haft mottagningar i Hallstavik och Rimbo. I Rimbo var jag med att starta Rimbo Leisure Center 1992 där jag var verksam under 5 år i ledande befattning med driftsansvar för hela anläggningen under en period.

Sedan 1997 bedriver jag återigen min verksamhet på hemmaplan i Norrtälje som legitimerad naprapat. Idag jobbar jag förutom med alla privatpersoner, även med många företagskunder. Några referenser finner du här. Idag finns tusentals patienter registrerade i mitt kartotek efter 40 års verksamhet! Jag har utfört 10 000-tals behandlingar under årens lopp med gott resultat och jag hoppas naturligtvis att även Du kan ge mig förtroendet att fungera som din naprapat.

Hans Törne
Leg. naprapat